De terrassen zijn weer open -
'T jouwe ook?

ik wil balkontegels . nl

De terrassen zijn weer open - 'T jouwe ook?

Woensdag 28 april 2021, een heugelijke dag. De buitenterrassen van eet- en drinkgelegenheden mogen weer open. Op deze prachtige, met zon overgoten woensdag middag zag ik mijn medemens, na lange tijd, weer dolgelukkig op de terrassen zitten. Het woord ‘eindelijk’ fladderde rond mij. Zoemend als een kriebelend lente-beestje kwam zij mijn oor binnen.

 

Het vloeibare goud, wat ook wel bier wordt genoemd, stroomde rijkelijk. De ’van Dobben’s’ en andere snacks werden netjes verdeeld op schoteltjes. Ik bleef staren, ongegeneerd staren. Ik moest aan deze situatie wennen. Het geluid dat gepaard gaat met het buitenleven. De uitdrukkingen op de gezichten van deze terras-zitters. Maar ik had vooral waardering voor de moeite die de horecaondernemers gedaan hebben om voor deze dag, en de komende tijd, uit te pakken. Jou daarmee proberen naar hun tafeltje te lokken en te zorgen dat de geleden schade ook maar enigszins wordt beperkt. Opgeschuurde tafels voorzien van een nieuwe frisse lak. Lekker zittende nieuwe stoelen. Onwijs lief personeel. Alles om er op hun allerbest uit te zien.

 

Bedankt terrasgangers dat jullie er waren die dag, klokslag 12.00 uur.

Terrassen gaan open - IK WIL BALKONTEGELS .NL

Was jij er niet? Ben je nog angstig door het Covid-19 virus. Had je geen tijd, omdat werk nu eenmaal even voorgaat? Of zat jij op jouw eigen terras, balkon of dakterras te genieten van het woensdagmiddag zonnetje. Neerkijkend op alle wandelende mensen, want ‘De stad ligt aan je voeten’. Ik kan me dit ook voorstellen. Zeker wanneer je (misschien wel als Corona-bouw-project) van jouw eigen buitenlocatie echt een onderdeel van je huis hebt gemaakt. Fris geschilderd, lekkere zitplek en flink veel planten/kruiden. Een ruimte waar je met plezier kan vertoeven. In je eentje kan je hier een boek lezen op zondagochtend. Of in de avondzon een heerlijk flesje wijn delen met je beste vrienden. Het lijkt immers een klein detail van een huis of gebouw. Maar het is een plek, zeker voor iedereen zonder tuin, waar je niet zonder kan. Want kortgezegd; ‘Niet iedereen heeft een tuin’.

 

 

Heb jij deze fijne plek nog niet? Wil je liever tulpenbolletjes dan vuilniszakken. Wil je echt wat veranderen aan jouw (dak)terras of balkon, dan ben je bij ons op het juiste adres. We pakken de basis van jouw (dak)terras of balkon aan; De vloer. Maar willen ook zeker meedenken over de rest van de ruimte. We hebben ons verrijkt met connecties die net als ons verder willen denken. Zodat jij straks ‘Met je hoofd in de wolken’ zit/bent.